Ngarep > Kabar > Warta Industri

Apa proses saka karton?

2022-07-09

1. Desain: desain pola kemasan kanggo produk miturut syarat pelanggan lan karakteristik produk.

2. Proofing: miturut pola sing dirancang, pilih materi, lan kita bakal nggawe kothak hadiah rendering, banjur nggawe pangaturan nyata.

3. Kertas pilihan Papan: karton ing pasar umume digawe saka kertas papan keras utawa kertas papan dawa. Miturut kabutuhan nyata, yen kita pengin nindakake sing luwih apik, kita bisa nggunakake papan hard kanthi kekandelan 3mm nganti 6mm kanggo kanthi manual masang permukaan hiasan njaba lan ikatan bebarengan.

4. Printing: liwat jamur modern lan pangolahan liyane, yen sampeyan perlu kanggo print sawetara cekung lan cembung pola ing karton, bagean biaya iki sethitik luwih, lan syarat kanggo proses printing uga luwih dhuwur.

5. perawatan lumahing: Umumé ngandika, packaging karton kudu lumahing dianggep, digunakake bakal banget atos. Asring digunakake lim banget entheng, lim banget bisu, banget bisu, etc.

6. Bir: bir minangka bagéyan penting saka proses printing. Yen sampeyan pengin bir kanthi akurat, sampeyan kudu nggawe cetakan piso kanthi akurat, mula iki penting banget. Yen sampeyan ora ngombe bir kanthi bener, bakal duwe pengaruh tartamtu ing proses sabanjure.

7. Pemasangan: biasane, materi sing dicithak dipasang dhisik banjur bir, kajaba kopling dipasang dhisik banjur bir.